Nieuwe community om de Rallysport op de kaart te zetten.

Start2Rally is een initiatief van de Nederlandse Rittensport Federatie met als doel de rittensport meer onder de aandacht te brengen, meer toegankelijk te maken en te laten zien hoe leuk en uitdagend de sport is. Start2Rally is opgezet als community waarin autosportorganisaties, partners, deelnemers en sponsors elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken.

Ons doel

Start2Rally is opgezet als community waarin autosportorganisaties, partners, deelnemers en sponsors elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. De autosport in Nederland is heel versnipperd en daardoor vaak ook onbekend. Wij willen onze sport weer op de kaart zetten en mensen een laten ervaren hoe gaaf Rally rijden is. Bijna iedereen in Nederland heeft een auto en wij hebben de perfecte aanleiding voor een onvergetelijk dag. Echte verhalen beginnen op (de) weg!

Nederlandse Rittensport Federatie

De Nederlandse Rittensport Federatie organiseert kaartlees en bolpijl competitie voor aangesloten clubs in Nederland. De autorittensport is als grondlegger van de rallysport al vele jaren een begrip. Meer informatie en clubs vind je op http://www.nrf-autosport.nl

Help ons mee

Start2Rally wordt helemaal georganiseerd door vrijwilligers. Heb jij organisatie- en/of communicatie talent en wil je ervaring op doen met het organiseren van evenementen? Neem dan contact met ons op en wij bieden je een hele gave vrijwilligersfunctie.