Geannuleerd! Start2Rally Eindhoven

9 maart 2017

Helaas hebben we vanuit de organisatie het besluit moeten nemen om Start2Rally Eindhoven te annuleren.

Met veel enthousiasme zijn we in 2016 begonnen met de opzet van het Start2Rally platform met de intentie om de rallysport voor een groter publiek toegankelijk te maken.

In 2017 zijn 4 evenementen gepland waarvan de eerste in de omgeving van Eindhoven. Alles ligt daarvoor klaar maar helaas is de belangstelling niet groot genoeg. Een kleine 2 weken voor de eerste rally zitten we nog maar op 10 deelnemende koppels.

Dat is voor de organisatie zeer teleurstellend maar ook te weinig om er een sfeervol evenement van te maken. Dat heeft ons gisterenavond helaas doen besluiten om de verdere organisatie van het evenement stop te zetten. Nog meer kosten maken zonder zicht op meer inschrijvingen zou financieel onverstandig zijn.

Dus helaas, Start2Rally Eindhoven gaat niet door. Wij danken iedereen die interesse heeft getoond en waarden het vertrouwen van iedereen die inschreven heeft. De betaalde inschrijfgelden worden binnen enkele dagen teruggestort. Wij zullen jullie zeker op de hoogte houden over de ontwikkelingen
binnen start2rally.

Mochten we een nieuwe datum plannen voor een evenement dan brengen we jullie gelijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet

Het Start2Rally-team